Posseidon Panzió

Dél Dunántúli régió - Gyékényes

Posseidon Panzió, Gyékényes
  • Cím: 8851 Gyékényes, Horgásztanya 16. C. 7
  • SZÉP kártya elfogadása

Ajánlatkérés

Küldés
Posseidon Panzió, Gyékényes

A csodálatos természeti környezetben, a gyékényesi Kotró tó partján elhelyezkedő Posseidon Panzió *** és Étterem 2. kategóriás, a természetbe beilleszkedő faburkolatú épületeivel és szobáival, kora tavasztól késő őszig (panzió nyitva tartása: Április.20-Október 15, étterem nyitva tartása: Április 20- Szeptember 30) várja a pihenésre, csöndre, érintetlen természetre vágyó vendégeket.

Posseidon Panzió, Gyékényes

A szálláshely 8 apartman házból, 4 kétágyas szobából, 40 férőhelyes tóra néző, fedett és teraszos étteremmel rendelkezik. A Panzió nyolc 4 férőhelyes, kétszintes faházai a vendégek igényeinek teljes körű kielégítésére törekedve lettek felépítve és berendezve. Az átlagosan 4-6 fő befogadására alkalmasak épületekhez, saját kertek tartoznak. A földszinten helyezkedik el a nappali-étkező, konyhasarok, fürdőszoba, hálószoba és egy terasz, az emeleten pedig egy galéria, mellékhelység és a második hálószoba. Főzőedényeket nem tudunk biztosítani, csak evőeszközöket és poharakat!


Posseidon Panzió, Gyékényes

Igény esetén nyitva tartási időn túl is kinyitunk, étterem esetén minimum 10 fő. A környezetvédelem szellemében az épületeket napelemekkel szerelték fel.


Az étterem felett létesült közvetlenül, vagy részben tóra néző szobákból, kettő saját fürdőszobával, kettő pedig a folyosón található közös fürdővel rendelkezik. Ezek a szobák nem apartman jellegben lettek kialakítva, így a főzési lehetőség nem megoldható. Gyermekkel érkező vendégeink számára babaágyat, babakádat, pelenkázót, etetőszéket, az étteremben babaétel melegítési lehetőséget, társasjátékokat, tollaslabdát, asztali teniszt biztosítunk.
A recepciónk társalgója alkalmas 30 fős, az étterem alatti pincehelyiségünk pedig 50 fős oktatások lebonyolítására
A nagyon jó vízminőségű tó jó fürdési, vízi sport, és horgászati, búvárkodási lehetőséget biztosít, melyet vízieszköz kölcsönző egészít ki.

Posseidon Panzió, Gyékényes
  • Cím:8851 Gyékényes, Horgásztanya 16. C. 7
Főoldal Akciós hotelek Partnerek Szállásadóknak Médiaajánlat Kapcsolat

© 2011. | szallasjegyzek.hu - Szállásjegyzék Kft.

Az oldalra a felhasználók által feltöltött képi és szöveges tartalomért a Szállásjegyzék Kft. semmilyen nemű felelősséget nem vállal!

Feki Webstudio @ 2011 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás